,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Noosphere Engineering School у ЧДТУ запрошує на серію вебінарів: «Deep Learning: все, що ви хотіли дізнатися про «Глибинне навчання»
Вівторок, 01 червня 2021 14:41

Noosphere Engineering School у ЧДТУ запрошує на серію вебінарів: «Deep Learning: все, що ви хотіли дізнатися про «Глибинне навчання»

Noosphere Engineering School у ЧДТУ запрошує на серію вебінарів: «Deep Learning: все, що ви хотіли дізнатися про «Глибинне навчання»

2 червня 2021 Noosphere Engineering School у Черкаському державному технологічному університеті розпочинає серію з трьох вебінарів про Deep Learning.

 Спікер: Євген Федоров, д.т.н., професор кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних систем Черкаського державного технологічного університету, автор понад 170 наукових і науково-методичних праць, 15+ монографій та 20+ публікацій в Scopus, Web of Science, DBLP.

 Noosphere Engineering School у ЧДТУ запрошує  студентів, аспірантів і всіх охочих поглибити свої знання у сфері глибинного навчання.

 Тема: «Deep Learning: все, що ви хотіли дізнатися про «Глибинне навчання»

 Ключові питання вебінару:

● Різновиди нейронних мереж;

● Середовище Google Colab;

● Актуальність/важливість Deep learning у програмуванні й інженерії.

 Для учасників будуть помічними:

● базові знання Python;

● початкові знання у сфері Deep learning;

● прагнення навчитися швидко реалізовувати алгоритми Deep learning.

 Чому ця тема важлива:

Більшість інноваційних проєктів мають Deep learning складову, що значно актуалізує необхідність вивчення нових трендів у цьому напрямі.

Deep Learning використовується у роботі з однорідними сигналами (як-от мовлення), двомірними — зображеннями, і тримірними — відео. Також сферами застосування є обробка рукописного тексту, біометрична ідентифікація людини (за голосом, обличчям тощо), аналіз медичних зображень (наприклад, мамограм, томограм). Зазвичай Deep Learning використовується разом із технологією паралельної обробки інформації CUDA для GPU, що забезпечує точне, надійне і швидке навчання.

  Час проведення (вебінар №1) — 2 червня (середа), 16:00

Місце: online, Zoom

Участь безкоштовна за умов попередньої реєстрації: https://bit.ly/NESWebinarRegistration