,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти кафедри історії та права ЧДТУ вдосконалювали фахові навички на практичних заняттях у Чигирині
Четвер, 27 травня 2021 11:41

Студенти кафедри історії та права ЧДТУ вдосконалювали фахові навички на практичних заняттях у Чигирині

Студенти кафедри історії та права ЧДТУ вдосконалювали фахові навички на практичних заняттях у Чигирині

26 травня 2021 року студенти разом із завідувачкою кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету Іриною Стадник та викладачами завітали до Чигирина для практичних фахових занять. У гетьманській столиці здобувачі вищої освіти спеціальностей «Право» та «Історія та археологія»  поглиблювали свої знання під час екскурсій та переймали досвід професіоналів. 

Студенти спеціальності 081 «Право» зустрілись із начальником Чигиринської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Ларисою Мерешко. Під час змістовної екскурсії молодь дізналася про напрями роботи податкової служби, адміністративні послуги, які надаються ДПС, про необхідність декларування доходів громадянами, сплату податків та важливість офіційного працевлаштування. 

Для студентів спеціальності 032 «Історія та археологія» на базі Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» пройшло практичне заняття. 

 –  Такі практичні заняття на базі профільних закладів сприяють формуванню професійних компетентностей та дають можливість майбутнім фахівцям «зануритися» в атмосферу професії,  – зазначила  завідувачка кафедри історії та права ЧДТУ Ірина Стадник