,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Гарант освітньо-наукової програми 051 Економіка прийняв участь у роботіміжнародної науково-практичної конференції «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЇ В ОСВІТІ»
Субота, 19 грудня 2020 12:37

Гарант освітньо-наукової програми 051 Економіка прийняв участь у роботіміжнародної науково-практичної конференції «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЇ В ОСВІТІ»

17-18 грудня 2020 р. д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування О.В. Захарова прийняла участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Європейські цінності різноманіття та інклюзії в освіті», яку було проведено Національним університетом України ім. М.П. Драгомановау он-лайн режимі на платформі Zoom. Під час конференції було обговорено питання:

1. Європейський досвід інклюзивної освіти.

2. Європейські цінності в розвитку людського потенціалу закладів освіти.

3. Різноманіття та інклюзія в соціально-економічному розвитку.

4. Європейські цінності для сталого розвитку освіти.

Конференцію було проведено в рамках імплементації проєкту напряму Жана Монне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» Erasmus+ Jean Monnet Project «European values of diversity and inclusion for sustainable development» (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT та у співпраці із проєктом Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій»(SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR.

У ході конференції було проведено також навчальні курси: навчальні класи «Різноманіття та інклюзія в європейській освіті»(професор Університету Генуї, Італія, внутрішній експерт ЄС Д. Спулбер) та «Європейські цінності в розвитку людського потенціала для сталого розвитку освіти (професор Університету Жиліна, Словакія М. Бласкова); тренінг «Європейські цінності для сталого розвитку освіти» (М. Нестерова, О. Оржель та О. Яценко); вебінар «Інклюзивна освіта як інструмент соціальних інновацій: європейський досвід» (професор Університету Генуї, Італія, внутрішній експерт ЄС Д. Спулбер).

Щиро дякуємо організаторам та поважним спікерам за можливість доторкнутися до провідного досвіду у сфері розвитку освітніх ініціатив та набути практичних знань і навичок.