,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Участь гаранта освітньо-наукової програми «Економіка» у роботі ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу: роль оцінювання якості викладання та навчання в процесі акредит
Вівторок, 22 грудня 2020 12:39

Участь гаранта освітньо-наукової програми «Економіка» у роботі ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу: роль оцінювання якості викладання та навчання в процесі акредит

22 грудня 2020 р. д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування О.В. Захарова прийняла участь в роботі ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу: роль оцінювання якості викладання та навчання в процесі акредитації». Організаторами конференції виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Інститутом вищої освіти НАПН України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури, а також Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Британської ради в Україні, Спілки ректорів закладів вищої освіти України та Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Режим проведення конференції – он-лайн.

Під час конференції були піднятими питання про досвід Болонського процесу в Україні, Болонські інструменти та підходи до удосконалення якості викладання та навчання, інформаційний менеджмент, інструменти вимірювання для оцінювання якості. Більшість доповідачів висвітлювали зміст найкращих світових освітніх практик, знайомство з якими надихає та дає орієнтири для розвитку у науковій та освітній сферах.

Щиро дякуємо організаторам та доповідачам за знання, які були набутими протягом конференції! Цей день додав багато думок таміркувань, зародив бажання до змін.