,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Тренінг-семінар для аспірантів спеціальності 051 Економіка та викладачів факультету економіки та управління на тему «Як підвищити власний рейтинг науковця? та Як опублікувати статтю у виданнях Scopus та Web of Science безкоштовно?»
Понеділок, 01 квітня 2019 14:46

Тренінг-семінар для аспірантів спеціальності 051 Економіка та викладачів факультету економіки та управління на тему «Як підвищити власний рейтинг науковця? та Як опублікувати статтю у виданнях Scopus та Web of Science безкоштовно?»

1 квітня 2019 р. у новому конференц-зал Черкаського державного технологічного університету було проведено тренінг-семінару для аспірантів спеціальності 051 Економіка та викладачів факультету економіки та управління на тему «Як підвищити власний рейтинг науковця? та Як опублікувати статтю у виданнях Scopus та Web of Science безкоштовно?».

Модератор заходу - д.е.н., проф., професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування, помічник декана факультету економіки та управління з наукової роботи Захарова Оксана Володимирівна.

Метою заходу стало набуття обізнаності аспірантів про різні складові наукової діяльності, підвищення наукової активності викладачів факультету, підняття наукового рейтингу викладачів факультету, набуття викладачами розуміння необхідності наповнення репозитарію факультету власними науковими текстами.

Присутні на заході аспіранти (Микола Слинько, Ольга Мокрій, Катерина Плесюк, Юлія Чумаченко, Тетяна Сахно та аспірант спеціальності Маркетинг Олександр Сергієнко) задавали багато питань, що продемонструвало їх високу зацікавленість у заходах подібного роду.

Отримані під час заходу, який зайняв рівно одну астрономічну годину, знання стануть основою для більшого розуміння як молодими, так і вже досвідченими вченими (були присутніми всі завідувачі кафедр, декан, начальник навчально-методичного відділу, провідні викладачі) факультету закономірностей формування та регулювання свого наукового рейтингу.