,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра фінансів ЧДТУ оголошує конкурс «Селфі на тлі фінансової установи м.Черкаси: хто більше?»
Четвер, 18 березня 2021 09:49

Кафедра фінансів ЧДТУ оголошує конкурс «Селфі на тлі фінансової установи м.Черкаси: хто більше?»

Кафедра фінансів ЧДТУ оголошує конкурс «Селфі на тлі фінансової установи м.Черкаси: хто більше?»

З нагоди святкування Global Money Week в Україні з 22 березня до 28 березня 2021 року кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету оголошує конкурс «Селфі на тлі фінансової установи м.Черкаси: хто більше?»

Зробіть свою звичайну прогулянку містом Черкаси пізнавальною і корисною! Знайдіть різноманітні фінансові установи та сфотографуйтесь на тлі їх назви! Це можуть бути банки, страхові компанії, ломбарди, кредитні спілки, Державна аудиторська служба, Державна податкова служба, Пенсійний фонд, Державна казначейська служба, Фінансове управління.

Для участі в конкурсі необхідно:

бути користувачем мережі Facebook;

зробити щонайбільше селфі на тлі фінансових установ м.Черкаси. Обов’язково під світлиною підписати назву установи та вулицю, на якій вона розташована; 

вподобати сторінку кафедри фінансів #Кафедра Фінансів ЧДТУ/ Department of Finance, CSTU;

запостити на своїй сторінці фото з хештегом #GlobalMoneyWeek2021, #GMWUkraine2021, #Черкаський державний технологічний університет/ЧДТУ, #Кафедра Фінансів ЧДТУ/Department of Finance, CSTU;

запостити на сторінку кафедри фінансів #Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU свої конкурсні світлини.

Конкурс триватиме з 15 березня 2021 року до 26 березня 2021 року. Оголошення результатів відбудеться 27 березня 2021 року на сайті кафедри фінансів https://finance.chdtu.edu.ua в розділі «Новини» та на її сторінці у Facebook #Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU. Призові місця посядуть учасники, які зроблять найбільше селфі на тлі різноманітних фінансових установ. На переможців чекають цікаві та заохочувальні призи й нагороди!!! 

Окремо буде відзначено переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» за кількістю вподобайок у Facebook.

Долучайтесь разом з кафедрою фінансів #Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU до конкурсу та до заходів з підвищення фінансової обізнаності Global Money Week в Україні #GlobalMoneyWeek2021, #GMWUkraine2021!!!!!