,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ беруть участь у проєкті «Освітній марафон-21» від «Епіцентр К»
Вівторок, 16 березня 2021 10:28

Студенти кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ беруть участь у проєкті «Освітній марафон-21» від «Епіцентр К»

Студенти кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ беруть участь у проєкті «Освітній марафон-21» від «Епіцентр К»

15 березня 2021 року студенти кафедри економічної кібернетики та маркетингу Черкаського державного технологічного університету розпочали участь у проєкті «Освітній марафон-21», організатором якого виступив «Епіцентр К» – одна з найбільших мереж торгових центрів в Україні. 

«Епіцентр К» є стейкхолдером-роботодавцем кафедри, партнерство з яким триває багато років. До участі у проєкті долучилися здобувачі першого, другого і третього освітнього рівнів спеціальності «Маркетинг». Для всіх здобувачів участь в «Освітньому марафоні-21» – це чудова можливість набути практичних навичок вирішення сучасних бізнес-задач і розвитку компетенцій, необхідних для майбутньої професійної діяльності маркетолога. Навчання триватиме 3 місяці і проходитиме у формі онлайн-вебінарів двічі на тиждень, під час яких студенти розглядатимуть кейси реальних бізнес-ситуацій і виконуватимуть домашні завдання. Тематика вебінарів охоплює найважливіші сторони діяльності фірм: маркетинг, ціноутворення, власна ефективність, етика ділового спілкування, управління асортиментом, емоційний інтелект та інші.