,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Роботи викладачів кафедри дизайну ЧДТУ представлені в експозиції «КвітиКоти» у художньому музеї
Вівторок, 16 лютого 2021 10:48

Роботи викладачів кафедри дизайну ЧДТУ представлені в експозиції «КвітиКоти» у художньому музеї

Роботи викладачів кафедри дизайну ЧДТУ представлені в експозиції «КвітиКоти» у художньому музеї

11 лютого 2021 року відбулося відкриття нового арт-проєкту Черкаського художнього музею «КвітиКоти», частиною якого стали роботи старших викладачів кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Івана Суржикова, Людмили Шилімової-Ганзенко та Ірини Саєнко, викладачки Вікторії Зайцевої.

– Артпроєкт «КвітиКоти» не про квіточки і котиків. Натуралістичні, символічні, фантазійні, містичні, намальовані пензлем, олівцем, пастеллю, вишиті, зліплені, вирізьблені, сфотографовані миті справжнього життя захоплять у теплий вир емоцій і ще довго не відпускатимуть зі своїх обіймів, ставши причиною гарного настрою і доброї усмішки, – йдеться на сайті Черкаського обласного художнього музею. – Наш артпроєкт «КвітиКоти» – про тепло і любов. Це квітково-котикова арттерапія. Це певною мірою не лише художній, але і соціальний проєкт, на якому ми даємо висловитися професійним художникам, майстрам декоративного мистецтва, дизайнерам-флористам, фотохудожникам, аматорам, колекціонерам – усім, хто творить затишне, просте і від того не менш прекрасне життя. 

Роботи, представлені на виставці, виконані у різних стилях і техніках – в експозиції можна побачити фотографію, декоративний живопис та скульптуру, абстрактні портретні образи котів та нефігуративні композиції з квітами. 

Виставка діє до 10 березня 2021 року.

Сюжет ТРК «Ільдана».