,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ пройшли захисти магістерських робіт
Середа, 23 грудня 2020 11:10

На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ пройшли захисти магістерських робіт

На кафедрі  проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ пройшли захисти магістерських робіт

На кафедрі  проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління, як і  на інших кафедрах Черкаського державного технологічного університету, в грудні відбуваються захисти магістерських робіт. 18, 21 грудня 2020 року завершила роботу екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт студентів денної і заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітніх програм «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Металорізальні верстати та системи».

Тематика магістерських робіт поновлюється кожного року. В поточному році оновлено і затверджено інноваційні та неординарні теми. У доповідях студентів відчувалося знання предмету та об’єкту дослідження, вміння відстоювати отримані результати досліджень. Усі виступи вирізнялися своєю оригінальністю, креативністю та інноваційністю. 

Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ здійснює підготовку фахівців за сучасними вимогами, що відповідає потребам суспільства, економіки та промисловості як Черкаського регіону, так і держави в цілому. Члени комісії у складі: Кострицький О.Л. ТОВ «Техпродсервіс» виконавчий директор (голова ЕК), д.т.н., проф.  Осипенко В.І., к.т.н. доц. Батраченко О.В., к.т.н.доц. Юрченко Ю.Д., Філімонова Н.В. відзначили високий рівень підготовки студентів та представлених до захисту робіт, а також теоретичну і практичну цінність отриманих студентами в результаті досліджень. Відтак, студенти ЧДТУ пройшли останній етап в навчанні й успішно подолали найскладніший бар'єр захист магістерських робіт, долучившись до когорти кваліфікованих  дипломованих фахівців у своїй галузі.