,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Noosphere Engineering School на базі ЧДТУ та робототехнічна команда CORE запрошують на майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!»
Понеділок, 28 вересня 2020 12:02

Noosphere Engineering School на базі ЧДТУ та робототехнічна команда CORE запрошують на майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!»

Noosphere Engineering School на базі ЧДТУ та робототехнічна команда CORE запрошують на майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!»

Noosphere Engineering School на базі Черкаського державного технологічного університету та робототехнічна команда CORE запрошують на практичний майстер-клас «From a junior robotics to teenage engineering!». 1 жовтня у Noosphere Engineering School в режимі реального часу хлопці з робототехнічної команди CORE проведуть для вас пізнавальний майстер-клас по збірці унікального робота для учасників, що вже засвоїли напрямки Lego Mindstorms а та Arduino і прагнуть освоїти навички конструювання «дорослих роботів».

  В межах заходу юні учасники робототехнічної команди CORE, поділяться власним досвідом у сфері робототехніки, участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях і продемонструють он-лайн аудиторії як спроектувати, скласти, запрограмувати власного робота, який здатний за обмежений час виконати поставлені завдання. На власному прикладі хлопці прагнуть показати, які завдання постають перед конструкторами, чим займаються юні інженери та програмісти при виконанні реальних завдань. В ході заходу ви дізнаєтесь, чому сучасним підліткам важливо розвивати свої STEM-навички, практикувати інженерні принципи, усвідомлюючи цінність наполегливої праці, інновацій та роботи в команді.

НАЙЦІКАВІШЕ! Вперше в он-лайн форматі буде проведено унікальний майстер клас для  юних, талановитих та геніальних інженерів-науковців від української команди, що готується до міжнародних змагань у межах FIRST Tech Challenge, який покаже як різні напрями робототехніки дозволяють поєднати теоретичні знання, отримані на уроках і практичні завдання, що виникають у нашому житті! Організатори прагнуть надихати підлітків братися за нові цікаві технічні завдання і доводити їх до успішного завершення. Це дуже непросто, але результат вартий того!️

Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто цікавиться робототехнікою та програмуванням (вік учасників – від 12 до 25 років).

Реєстрація за посиланням.

Захід відбувається в межах тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code. Ініціатива Meet and Code проводиться за фінансування корпорації SAP ®. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, який у партнерстві з TechSoup впроваджує Програму технологічної підтримки НПО України.