,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Спортивний комплекс ЧДТУ готовий до нового навчального року
Вівторок, 18 серпня 2020 15:13

Спортивний комплекс ЧДТУ готовий до нового навчального року

Спортивний комплекс ЧДТУ готовий до нового навчального року

18 серпня адміністрація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором разом із представницею студентства головою студентської ради ЧДТУ Юлією Загоровською завітали до спортивного комплексу ЧДТУ, аби на власні очі пересвідчитися у його готовності до нового 2020/2021 навчального року.

Керівництво ЧДТУ проінспектувало спортивний зал, в якому проходять не лише університетські, а й міські та обласні спортивні заходи, оглянуло роздягальні, душові кімнати, сучасну тренажерну залу, залу для занять художньою гімнастикою, спортивний майданчик із тренажерами на подвір'ї та стадіон, який потребує державної підтримки.

– Сьогодні студенти ЧДТУ повністю забезпечені спортивним інвентарем та всім необхідним для занять різними видами спорту, – зазначив завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я людини ЧДТУ Василь Загородній.

Зі свого боку паралімпійський чемпіон, керівник секції з футболу ЧДТУ Богдан Кулинич висловлює сподівання, що влада допоможе облаштувати належним чином стадіон, щоб студенти, молодь та просто жителі мікрорайону та міста і надалі мали змогу займатися там спортом.

– Черкаський державний технологічний університет докладає максимум зусиль для того, щоб стадіон був доступний для студентів та жителів міста на безоплатній основі. Але завжди є куди рости та покращуватися. Тому закликаю державну владу до допомоги нам у розвитку та покращенні нашого спортивного комплексу, щоб і надалі наші студенти, молодь і всі бажаючі мали змогу займатися спортом у все кращих та сучасніших умовах з року в рік, – наголошує Богдан Кулинич.

Адміністрація вишу впевнена, що завдяки оновленому спортивному комплексу та гідним умовам для тренувань спортсмени Черкаського державного технологічного університету здобудуть ще більше перемог, нагород та спортивних досягнень, славлячи свій університет, місто та Україну.