,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні Data Scientists ЧДТУ пройшли ознайомчу практику в «SPD-Ukraine»
Вівторок, 11 лютого 2020 10:18

Майбутні Data Scientists ЧДТУ пройшли ознайомчу практику в «SPD-Ukraine»

Майбутні Data Scientists ЧДТУ пройшли ознайомчу практику в «SPD-Ukraine»

Студенти-першокурсники факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету, що навчаються за освітньою програмою «Аналіз даних (Data Science) та комп'ютерна статистика» (спеціальність 112-СТАТИСТИКА), пройшли ознайомчу практику в провідній IT-компанії України «SPD-Ukraine».

Практика відзначилася насиченістю як теоретичним, так і практичним матеріалом з аналізу даних. Було створено робочі групи зі студентів та менторів, кожна з яких виконувала свій реальний проект.

Майбутні фахівці Data Science вчилися працювати в команді, комунікувати один з одним та власним ментором, відчули внутрішню культуру IT-компанії. Після завершення практики студенти охоче поділилися враженнями.

 ‒ Дуже шкода, що практика так швидко закінчилася. За цей короткий термін ми отримали багато цікавої інформації, зрозуміли, чим займаються фахівці з аналізу даних, самі вчилися аналізувати великі набори даних, намагалися працювати в командах, адже це також важливо для майбутніх фахівців. А в кінці ми презентували те, чому навчилися і отримали приємні подаруночки від “SPD-University”. Я дуже вдячна компанії «SPD-Ukraine», менторам, нашим викладачам за надання такої чудової можливості й вже сумую, що все так швидко скінчилося, не стримує емоцій Ліза Коротка.

Для нас це була не тільки ознайомча практика! Я думав, що будуть лише лекції, але НІ !!! Завдяки практиці ми більше почали розуміти, що нас очікує в майбутньому, якщо працюватимемо за спеціальністю. Сподіваюсь, що нам випаде нагода ще не раз пройти практику  в «SPD-Ukraine», ‒ зазначив Максим Скорина.

Кафедра статистики та прикладної математики ЧДТУ висловлює щиру подяку організаторам практики Олегу Новіцькому та Олександру Ткаченку, менторам Олександру Богатирьову, Денису Ступаку, Олексію Шашлюку.