,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Для економістів ЧДТУ пройшла презентація «В ІТ не лише програмісти»
Четвер, 14 листопада 2019 13:29

Для економістів ЧДТУ пройшла презентація «В ІТ не лише програмісти»

Для економістів  ЧДТУ пройшла презентація «В ІТ не лише програмісти»

14 листопада на зустріч зі студентами факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету завітали представники Міжнародної компанії QATestLab з презентацією «В ІТ не лише програмісти. Професія QA engineer».

Сьогодні досвідчений постачальник QA-послуг – компанія QATestLab має офіси у семи містах України і працює з клієнтами по всьому світу, запевняючи, що якість і успіх йдуть обіруч.

Відтак, під час зустрічі зі студентами гості ЧДТУ зауважили, що ринок софтверного тестування розвивається стрімко і потреба в кваліфікованих QA-інженерах зростає щодня. Саме з метою навчання початківців азам тестування і був організований Тренінговий центр QATestLab, про який і розповіли фахівці на презентації.

На заході представники QATestLab ознайомили студентів з діяльністю компанії на ринку ІТ-послуг та зорієнтували їх за напрямками професійної діяльності в ІТ-сфері. Крім цього, гості поінформували молодь про спеціальність «Тестувальник програмного забезпечення» та про можливості офіційного працевлаштування (навіть без попереднього досвіду роботи) й ефективної самореалізації в сфері інформаційних технологій.