,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ влаштував Науковий пікнік у черкаській гімназії № 9
Середа, 02 жовтня 2019 11:40

ЧДТУ влаштував Науковий пікнік у черкаській гімназії № 9

ЧДТУ влаштував Науковий пікнік у черкаській гімназії № 9

Черкаський державний технологічний університет продовжує започатковану минулого навчального року просвітницько-іміджеву традицію виїзних Днів ЧДТУ та Наукових пікніків. Цього разу першого жовтня викладачі та студенти розгорнули Науковий пікнік ЧДТУ на території  Черкаської міської гімназії № 9 імені О. М. Луценка у межах співпраці із загальноосвітнім навчальним закладом. 

– Як відомо, однією із запорук щасливого та гідного майбуття є правильно обраний фах, і не обов’язково їхати за освітою за межі області, у столицю чи закордон, коли всі умови для гідної освіти є зовсім поруч, –  зазначає ректор ЧДТУ Олег Григор

Представники ЧДТУ завітали до навчального закладу, аби розповісти про переваги навчання в Черкаському державному технологічному університеті, особисто познайомитися з гімназистами у цікавому інтерактивному форматі, продемонструвати вагомі досягнення у науково-дослідній діяльності, запропонувати участь у захопливих конкурсах, майстер-класах і квестах та заохотити до вступу у провідний вищий заклад освіти регіону.

Співпраця гімназії з Черкаським державним технологічним університетом триває вже не один рік. Ми реалізуємо різноманітні спільні проекти і Науковий пікнік є одним із них.  Захід такого формату проходить в гімназії вже не вперше. Як показує практика, саме такий варіант допомагає нашим учням легко пізнати особливості навчання в університеті, дізнатися про спеціальності та зацікавитися певним напрямком саме для себе, наголошує директорка Черкаської міської гімназії №9 Ірина Топчій.

Черкаський державний технологічний університет впевнено крокує в ногу з часом та невпинно розвивається. Адміністрація та викладачі вишу міцно тримають руку на пульсі популярних професій сьогодення, готуючи конкурентоспроможних фахівців для ринку праці та створюючи всі умови, аби навчання в університеті було корисним та цікавим, гармонійно чергуючи теоретичні знання з практичним застосуванням.