,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Головні завдання поступу освіти в ЧДТУ
Четвер, 29 серпня 2019 13:22

Головні завдання поступу освіти в ЧДТУ

Головні завдання поступу освіти в ЧДТУ

Традиційно перед початком нового навчального року колектив Черкаського державного технологічного університету зібрався на урочисті збори, аби підсумувати результати минулорічної роботи та окреслити  перспективи нового навчального року. Ректор ЧДТУ Олег Григор подякував усім за якісну роботу та побажав не зупинятися на досягнутому і докласти максимум зусиль, аби новий навчальний 2019/2020 рік приніс ще більше здобутків у освітню скарбницю рідного вишу. 

- Конкурентноздатність сучасного університету на ринку освітніх послуг визначається багатьма чинниками, головним із яких є якість освіти. Саме тому, університет продовжує політику професійного підвищення якості підготовки майбутніх фахівців, зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.

 Крім цього, Олег Олександрович окреслив спільні завдання поступу освіти в ЧДТУ на новий навчальний рік, насамперед, задля того, аби студенти та випускники Черкаського державного технологічного університету впевнено конкурували на ринку праці, а їхні знання, вміння та навички стали провідником у світ самостійного успішного та забезпеченого життя. 

Серед переліку ключових завдань ректор ЧДТУ підкреслив ефективну співпрацю з роботодавцями, потужну профорієнтаційну роботу, підтримку студентських ініціатив, розвиток наукової діяльності, розвиток дуальної освіти та змішаного навчання, посилене вивчення та вдосконалення англійської мови.

– Ми маємо розвивати модель дуальної освіти та змішаного навчання, залучати роботодавців на стадії профорієнтаційної роботи, підтримувати ініціативи молоді, заохочувати їх до участі в міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних фахових заходах,  сприяючи участі наших науковців у європейських і національних стипендіальних програмах для отримання грантів усіх рівнів. Ми повинні усвідомлювати, що без науки немає якісної вищої освіти, – наголосив у своєму виступі ректор ЧДТУ Олег Григор. 

Під час урочистих зборів ректор ЧДТУ Олег Григор вручив низку заслужених нагород науковцям Черкаського державного технологічного університету: Почесну грамоту Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди ювілею завідувачці кафедри дизайну Наталії Романенко та Атестати Почесного професора Черкаського державного технологічного університету Володимиру Унроду і Валерію Швидкому.

– Наш університет буде таким, яким ми його зробимо усі разом, запевнив ректор ЧДТУ Олег Григор.

 

Галерея зображень