,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ здійснює прийом заяв на бакалаврат
Четвер, 11 липня 2019 08:44

ЧДТУ здійснює прийом заяв на бакалаврат

ЧДТУ здійснює прийом заяв на бакалаврат

З 10 липня у Черкаському державному технологічному університеті, як і по всій Україні, стартував прийом заяв і документів на вступ до ЗВО.

Міністерство освіти і науки України закликає вступників бути уважними під час подачі електронних заяв та зважено підходити до визначення пріоритетів, а отже свого професійного майбутнього.

 - Хочу звернути увагу всіх вступників: після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням першої заяви вступник повинен перевірити, чи правильно він завантажив усі документи та вказав інформацію, – наголошує генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров.

 Цього року вступники на бакалавра можуть подати на бюджет 7 заяв на 4 спеціальності. На контракт можна подати будь-яку кількість заяв.

 Прийом документів на навчання триватиме до  18:00 22 липня ( до 16 липня - для вступників, яким необхідно складати вступні іспити, творчі конкурси та пройти співбесіди) на підставі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

26 липня вступники будуть знати, чи отримали бюджетне місце, до 31 липня вони повинні будуть принести оригінали документів до вишів для зарахування. 1 серпня відбудеться зарахування на бюджет, з цього ж дня починається оприлюднення списків на контракт. Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.   

 Також у холі першого корпусу ЧДТУ активно працює Консультаційний центр, де вступникам допомагають створювати електронні кабінети і подавати документи в електронній формі, та надають фахові консультації і необхідну інформацію.

Пропонуємо ще раз ознайомитися з переліком спеціальностей і освітніх програм, які пропонує Черкаський державний технологічний університет, та зважено зробити свій вибір на користь інноваційно спрямованої освітньої діяльності провідного вишу Черкащини.

 

Галерея зображень