,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ волонтерили на концерті відомого співака
Середа, 26 червня 2019 09:51

Студенти ЧДТУ волонтерили на концерті відомого співака

Студенти ЧДТУ волонтерили на концерті відомого співака

23 червня студенти кафедри соціального забезпечення факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету разом із завідувачкою кафедри Інною Журбою збагачувалися волонтерським досвідом на концерті  відомого українського співака Олега Винника.

Під час концерту на центральному стадіоні міста Черкас студенти груп СЗ-1710 та СЗ-1810 ЧДТУ відповідально та фахово виконували різноманітні волонтерські завдання: перевіряли та сканували квитки, одягали браслети відвідувачам події та координували глядачів у секторах і фан-зоні. Після завершення понад двогодинного концерту Олег Винник особисто подякував волонтерам за якісну злагоджену командну роботу та охоче влаштував автограф і фотосесію зі студентами соціального забезпечення ЧДТУ.

Варто зазначити, що ефективна волонтерська діяльність студентів, що проводиться кафедрою соціального забезпечення Черкаського державного технологічного університету, спрямована на розвиток та вдосконалення комунікативних, організаційних та інтерактивних здібностей, які є невід'ємною складовою як професійного, так і повсякденного життя.

Черкаський державний технологічний університет гостинно запрошує активних абітурієнтів до вступу на спеціальність 232 “Соціальне забезпечення”, яка передбачає безліч захопливих подій, цікавих проектів, незабутніх подорожей, безцінного досвіду та розмаїття інших можливостей для прогресивної молоді.