,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала тренінг для школярів Тальнівщини
П'ятниця, 14 червня 2019 07:10

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала тренінг для школярів Тальнівщини

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала тренінг для школярів Тальнівщини

Нещодавно викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету Світлана Бєляєва провела тренінг в межах конкурсу проектів громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів за сприяння Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської державної адміністрації.

Тренінг «Особистісний розвиток студентської молоді: комунікативні навички в сім'ї та колективі» був проведений для учнів 11, 10, 9, 8 класів м. Тальне та Тальнівського району в межах профорієнтаційної роботи кафедри.

Під час тренінгу  студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ  надавали активну волонтерську допомогу та ознайомили гостей із перевагами навчання на кафедрі університету.

Усі учасники тренінгу отримали від автора, голови ГО «Коло обіг», доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ Світлани Бєляєвої  брошури про реалії та перспективи розвитку парків-пам'яток садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення на Черкащині; методичні та інформаційні матеріали в сфері пізнання довкілля та ролі й значення людини щодо його збереження; міжособистісної комунікації в соціумі, співпраці з органами влади, місцевого самоврядування, в колективі та в сімейних стосунках.