,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ збагачує свої спортивні традиції
Понеділок, 20 травня 2019 13:08

ЧДТУ збагачує свої спортивні традиції

ЧДТУ збагачує свої спортивні традиції

     Вишиванковий велопробіг  Черкаського державного технологічного університету, який відбувся в минулий четвер,  якнайкраще показав патріотично-спортивний напрям діяльності навчального закладу. Кафедра вищої математики факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ не лише підтримала його, але й продовжила на вихідних.

     Так у суботу, 18 травня, в місті Сміла відбувся відкритий Чемпіонат з настільного тенісу серед юнаків і дівчат різного віку. Черкаси гідно представила дитяча команда комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Черкаської міської ради, яку традиційно підтримує Черкаський державний технологічний університет в особі ректора Олега Григора. За результатами спортивних змагань діти вибороли три перших місця в різних категоріях.

     Неділя 19 травня була відзначена гучною спортивною подією міста – відбувся «Напівмарафон», організований Новою поштою. Участь в цьому заході взяв представник ЧДТУ завідувач кафедри вищої математики факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ, доцент Віктор Ковтуненко з донькою Яриною. Подолавши 5 кілометрів, вони стали першими в своїх вікових категоріях.

     Приємно усвідомлювати, що адміністрація Черкаського державного технологічного університету підтримує не лише ті напрямки діяльності, які безпосередньо пов’язані із навчально-виховним процесом, але й піклується про змістовне та здорове дозвілля своїх працівників.

Галерея зображень