,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День ЧДТУ в інноваційній школі Чигирина
Середа, 24 квітня 2019 11:27

День ЧДТУ в інноваційній школі Чигирина

День ЧДТУ в інноваційній школі Чигирина

      Черкаський державний технологічний університет продовжив започатковану нещодавно просвітницько-іміджеву традицію виїзних Днів ЧДТУ та Наукових пікніків. Цього разу, за ініціативи та організаторської підтримки директора  Чигиринського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №1  ім. Богдана Хмельницького Тетяни Мирошніченко, Черкаський державний технологічний університет завітав до гетьманської столиці, аби не лише розповісти про переваги навчання в університеті, а й особисто познайомитися зі школярами, продемонструвати вагомі досягнення у науково-дослідній діяльності та заохотити до вступу у провідний вищий заклад освіти регіону.

      Як відомо, однією із запорук щасливого та гідного майбуття є правильно обраний фах, і не обов’язково їхати за освітою за межі області, у столицю чи закордон.

      Визначальними ознаками Черкаського державного технологічного університету є, зокрема, високий рівень підготовки фахівців, що базується на ґрунтовній методологічній основі, використання сучасних інформаційних технологій; можливість набуття студентами фундаментальних знань із різних галузей науки за оптимального поєднання природничих і гуманітарних навчальних дисциплін; здатність до формування і поширення вікових морально-культурних цінностей; переважання у науковій роботі досліджень за найновішими напрямами науки.

        Під час Дня ЧДТУ у Чигиринському закладі загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №1  імені Богдана Хмельницького Черкаський державний технологічний університет розгорнув Науковий пікнік ЧДТУ задля комфортного спілкування між учнями, вчителями, батьками учнів школи, ректором ЧДТУ Олегом Григором, професорами, деканами факультетів, викладачами та студентами.

      Кожен факультет, кожна кафедра університету підготували цікаві презентації спеціальностей, за якими проводиться підготовка студентів:  майстер-класи, вікторини, квести, виставки, відеопокази, демонстрації останніх науково-технічних досягнень й унікальних винаходів науковців університету та ще багато всього цікавого.

     Аби гідно конкурувати на ринку вищої освіти, професорсько-викладацький склад університету спрямовує творчий потенціал на постійну модернізацію освітнього процесу, запровадження прогресивних педагогічних  методик та нових спеціальностей.

    Безперечно важливою складовою навчання у вищому закладі освіти є культурне життя студентства та патріотичне виховання молоді. Відтак, насичене культурними подіями та  патріотично-просвітницькими заходами життя в Черкаському державному технологічному університеті підтверджує, що ЧДТУ дає не лише глибокі фахові знання, а й слугує платформою для саморозвитку та самовдосконалення.

     Важливою подією у межах Дня ЧДТУ стало підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Чигиринським закладомзагальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №1   імені Богдана Хмельницького.