,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшов семінар щодо стажування молоді в період навчання та захист трудових прав
Вівторок, 23 квітня 2019 16:10

У ЧДТУ пройшов семінар щодо стажування молоді в період навчання та захист трудових прав

У ЧДТУ пройшов семінар щодо стажування молоді в період навчання та захист трудових прав

23 квітня у Черкаському державному технологічному університетіу межах Тижня охорони праці, відбувся семінар на тему: Особливості стажування молоді в період навчання та захист трудових прав.

На запрошення профспілкового комітету ЧДТУ і відділу охорони праці та цивільного захисту провести семінар завітали головні державні інспектори відділу з питань додержання законодавства про працю та зайнятість Управління Держпраці в Черкаській області Марина Шевченко та Ірина Петухова.

Під час зустрічі зі студентством Марина Шевченко та Ірина Петухова окреслили особливості працевлаштування молоді до 18 років та особливості укладання трудових договір з особами, які навчаються. До того ж, представники Управління Держпраці в Черкаській області розповіли про ризики, що виникають при нелегальному працевлаштуванні особи на підприємстві. Також говорили про особливості оплати праці та укладання договорів при проходженні виробничої практики студентами закладів вищої освіти та означили основні напрямки діяльності Управління Держпраці.