,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з китайською компанією
Вівторок, 16 квітня 2019 15:33

У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з китайською компанією

У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з китайською компанією
       16 квітня до Черкаського державного технологічного університету завітали представники найбільших промислових компаній Китайської Народної Республіки «Qingdao Huasheng Green Energy Construction Development Co., Ltd.», «Qinjian Group», представники Qingdao University of Science and Technology.
         У ході перемовин китайські колеги поділилися досвідом у сфері високих технологій, науки, інновацій, які сприяють потужному розвитку економіки, та обговорили перспективи розвитку українського підприємництва та нових горизонтів для закордонних інвестицій у Черкаській області. Представники китайської делегації та університету в ході спілкування визначили ряд перспективних напрямів для налагодження та розвитку взаємовигідної співпраці.
       Під час зустрічі за круглим столом китайської делегації з ректором ЧДТУ Олегом Григором, проректорами, деканами факультетів, науковцями обговорили питання партнерства, впровадження спільних проектів, зокрема перспектив міжнародного навчання та стажування студентів і викладачів Черкаського державного технологічного університеті, спільних наукових проектів, програм подвійних дипломів.
      – Черкаський державний технологічний університет не один рік гостинно приймає студентів з Китаю та випускає кваліфікованих дипломованих фахівців. Ми готові до співпраці, до зміцнення партнерських стосунків та реалізації спільних проектів, – зазначив під час зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор
     Після обговорення перспектив співпраці китайська делегація завітала до інжинірингової лабораторії Noosphere Engineering School, яка відкрилася 10 квітня в Черкаському державному технологічному університеті задля втілення молодими креативними інноваторами неординарних, цікавих та перспективних ідей. Лабораторія покликана стати унікальним центром досліджень і проектної діяльності в результаті синергії зусиль експертів, студентів та ентузіастів, каталізатором проривних інновацій на стику науки та бізнесу.