,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Доцент з ЧДТУ Марина Чичужко гідно представила Черкащину на Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед освітян
Вівторок, 16 квітня 2019 13:12

Доцент з ЧДТУ Марина Чичужко гідно представила Черкащину на Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед освітян

Доцент з ЧДТУ Марина Чичужко гідно представила Черкащину на Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед освітян

Настільний теніс – це спорт для будь-якого віку, коли немає часу на лінощі. Це найкраща підтримка міцного здоров’я, бадьорості духу, кмітливості, а також – доступний інструмент для приємного проведення часу з друзями та колегами. Спортсмени різного віку азартно ведуть поєдинок із маленькою ракеткою в руці. І кожен знає, як швидко летить час, і як складно відірватися від столу, тому перемога важлива для всіх і кожного!

З 8 до 10 квітня 2019 року в місті Києві у спортивному комплексі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулися Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед освітян – членів Профспілки працівників освіти і науки України. 85 представників закладів освіти із 16 регіонів нашої держави виборювали звання найкращих!

Ці змагання започатковано ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та проводилися в рамках Всеукраїнської спартакіади вчетверте за сприяння Федерації з настільного тенісу України і Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Завданнями змагань були популяризація настільного тенісу серед працівників галузі освіти; залучення членів Профспілки галузі освіти до активної спортивної діяльності, до занять фізкультурою і спортом; формування команди тенісистів для участі у міжнародних змаганнях, зокрема у Міжнародній спартакіаді у Болгарії.

Черкаську область в складі збірної команди з настільного тенісу Черкаської обласної організації Профспілки гідно представляла доцент кафедри  робототехніки та спеціалізованих комп'ютерних систем ЧДТУ Марина Чичужко.

Варто зазначити, в особистому заліку серед жінок ІІІ місце посіла представник Черкаської команди Цьома Світлана Георгіївна - керівник гуртка Смілянського будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради.

Команди-переможниці нагороджено дипломами, кубками та грошовими винагородами у розмірі 3 тисячі 500 гривень, 4 та 5 тисяч (відповідно до почесного місця), а кожен учасник – отримав диплом та медаль.

Нагороди знайшли своїх героїв і поїхали у різні куточки нашої країни. І якщо ви не любите теніс, значить ви ще просто не пробували грати у нього! Спробуйте і нехай вам щастить!