,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відкрилася сучасна інжинірингова лабораторія
Четвер, 11 квітня 2019 15:48

У ЧДТУ відкрилася сучасна інжинірингова лабораторія

У ЧДТУ відкрилася сучасна інжинірингова лабораторія

     10 квітня у Черкаському державному технологічному університеті, у межах програми «Робофест ЧДТУ-2019», відкрито сучасну інжинірингову лабораторію Noosphere Engineering School.

     Noosphere Engineering School – це спільний проект компанії Noosphere і провідних університетів України. У межах проекту фахівці провідних компаній діляться зі студентами вишів знаннями і практичним досвідом, а викладачі і професорський склад університетів – науковими, емпіричними, теоретичними рішеннями. Такий синтез теорії і практики дозволяє створювати й реалізовувати інноваційні ідеї. Noosphere Engineering School – це центр досліджень і проектної діяльності, синергія зусиль експертів, студентів та ентузіастів, каталізатор проривних інновацій на стику науки і бізнесу.

      Команда нової лабораторії активно формується, тому Noosphere Engineering School запрошує студентів до співпраці:

    • Створюйте свій власний проект, або запропонуйте ідею hardware/software стартапу, яка підкорить сучасну tech-індустрію. Noosphere Engineering School пропонує: сучасне обладнання, кваліфікованих менторів, юридичну підтримку, маркетингову експертизу.

     • Ставайте частиною поточних проектів, які шукають ентузіастів і молодих дослідників, які володіють інженерними, технічними і математичними навичками. Беручи участь у проекті в якості спеціаліста, ви отримаєте безцінний досвід, навички роботи в команді, спілкування з провідними експертами з різних галузей, пройдете необхідне навчання, оволодіє новими знаннями і зможете претендувати на стипендію.

 

     Чекаємо на зустріч у Noosphere Engineering School!