,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Факультет гуманітарних технологій ЧДТУ в день народження вручав Оскари
Четвер, 04 квітня 2019 13:34

Факультет гуманітарних технологій ЧДТУ в день народження вручав Оскари

Факультет гуманітарних технологій ЧДТУ в день народження вручав Оскари

Новостворений факультет гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету вперше відсвяткував день народження в оновленому складі у феєричному форматі церемонії вручення премії «Оскар».  

Для кожного студента за роки навчання університет стає другою домівкою, другою родиною зі своїми традиціями та цінностями. Я впевнений, що традиції молодого факультету гуманітарних технологій щороку будуть примножуватися та збагачуватися, наголосив у вітальному слові проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв'язків ЧДТУ Еміль Фауре та від імені адміністрації і ректора ЧДТУ Олега Григора вручив декану Наталії Махині Подяку ЧДТУ колективу факультету гуманітарних технологій за активну громадянську позицію, високий професіоналізм, вагомий внесок у формування ціннісних компетентностей студентства та з нагоди Дня факультету.

Студентське життя нагадує справжні кінохроніки, зрежисовані досвідченими деканами факультетів, завідувачами кафедр, кураторами груп та викладачами. Відтак, під час церемонії вручення найпрестижнішої світової кінопремії «Оскар» кожен учасник кінопроцесу отримав особливу відзнаку у відповідній номінації.

У день народження факультету гуманітарних технологій ми зазіхнулися на Голівуд масштабно, емоційно, амбіційно. Але ми впевнені, що разом ми зможемо підкорити не лише Голлівуд, а будь які круті вершини, які трапляться на нашому шляху, запевнила на відкритті церемонії декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ Наталія Махиня.  

Всі чарівні завідувачки кафедр факультету були відзначені в унікальних номінаціях: «Королева філософії», «Цариця історичних наук», «Хранителька перекладацького вогнища», «Знавчиня англомовного тезаурусу», «Найчарівніший волонтер», «Берегиня української мови» та «English lady». Студенти кожної групи створили оригінальні візитівки-самопрезентації у кіноформаті та отримали «Оскари» у різних номінаціях. Також кожна кафедра приготувала подарункові лоти для привітання учасників, серед сюрпризів-подарунків були солодощі, майстер-класи, квитки до театру і музею, книги, можливості спробувати себе у ролі волонтера чи археолога тощо.

Після нагородження всіх учасників та гостей чекала святкова фотосесія, солодкий фуршет та невимушене спілкування.