,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Виставка робіт студентів-дизайнерів ЧДТУ відкрилася у Художньому музеї
Четвер, 04 квітня 2019 12:20

Виставка робіт студентів-дизайнерів ЧДТУ відкрилася у Художньому музеї

Виставка робіт студентів-дизайнерів  ЧДТУ відкрилася у Художньому музеї

     3 квітня вже традиційно дизайнери Черкаського державного технологічного університету презентують свої роботи у Черкаському обласному художньому музеї.

     У вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор подякував Художньому музею за гостинність і співпрацю, та наголосив, що кафедра дизайну Черкаського державного технологічного університету не припиняє дивувати, а навчальний заклад пишається викладачами, які готують висококваліфікованих фахівців, та студентами, які демонструють неабиякі успіхи.

     Цьогоріч на виставці представлено 67 студентських робіт за всіма спеціальностями кафедри дизайну, чотирма освітніми програмами: «графічний дизайн», «промисловий дизайн», «дизайн середовища» та «дизайн одягу».

    – Якість студентських робіт – це якість роботи викладацького складу, – наголосила завідувачка кафедри дизайну ЧДТУ, професор Наталія Романенко. – Ми цілий рік готувалися до цієї виставки, на якій представлені дипломні роботи бакалаврів і магістрів, кваліфікаційні, семестрові та окремі конкурсні роботи студентів-дизайнерів Черкаського державного технологічного університету.

     На виставці можна познайомитися зі студентськими проектами інтер’єрів, виставкових холів, концертних залів, культурних центрів, ландшафтних композицій,  транспортних засобів, молодіжного одягу,  стильних аксесуарів тощо.

     Експозиція робіт студентів кафедри дизайну триватиме до 5 травня у Черкаському обласному художньому музеї.

    Про виставку студентських робіт кафедри дизайну ЧДТУ йдеться у сюжеті UA: Черкаси