,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся тренінг-семінар з підвищення рейтингу науковця
Вівторок, 02 квітня 2019 11:21

У ЧДТУ відбувся тренінг-семінар з підвищення рейтингу науковця

У ЧДТУ відбувся тренінг-семінар з підвищення рейтингу науковця

1 квітня у Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи помічника декана факультету економіки та управління з наукової роботи, доктора екномічних наук, професора, професора кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Оксани Захарової пройшов тренінг-семінар з підвищення рейтингу науковця.   

- Сьогодні на факультеті економіки та управління, завдяки кафедрі менеджменту та бізнес-адміністрування, започатковується традиція проведення специфічних майстер-класів та лекцій, які покликані підвищувати рівень кваліфікації нашого колективу з метою забезпечення високої якості освітніх послуг на нашому факультеті, - зазначив декан факультету економіки та управління ЧДТУ Віктор Демиденко.

На семінарі, який проводила доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ Оксана Захарова, розглянули питання: «Як підвищити власний рейтинг науковця» та «Як безкоштовно публікувати статті  у наукових виданнях». Зустріч перейшла в живу дискусію, під час якої учасники отримали змістовні відповіді на свої запитання.