,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Викладачі та аспіранти ЧДТУ підтвердили рівень володіння англійською мовою
Понеділок, 01 квітня 2019 12:07

Викладачі та аспіранти ЧДТУ підтвердили рівень володіння англійською мовою

Викладачі та аспіранти ЧДТУ підтвердили рівень володіння англійською мовою

      21 березня 2019 року Британською Радою в Черкаському державному технологічному університеті проведено тестування на визначення рівня володіння англійською мовою.

     Черкаський державний технологічний університет впродовж останніх трьох років був активним учасником проекту Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів». Мета проекту – допомога закладам вищої освіти України в досягненні якісних змін щодо підвищення стандартів рівня володіння англійською мовою. Співпраця між університетом і Британською Радою в Україні з удосконалення рівня володіння англійською мовою триває і після завершення проекту.

     Викладачі та аспіранти, що взяли участь у тестуванні, отримали міжнародні сертифікати APTIS від Британської Ради, що підтверджують їх рівень володіння англійською мовою згідно з Загально європейськими Рекомендаціями мовної освіти (CEFR). Це, в свою чергу, відкриває нові можливості участі в міжнародних науково-освітніх програмах і проектах.

 

     Британська Рада – це міжнародна організація Сполученого Королівства, мета якої – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей. Тестування Aptis– цеефективна та точна система оцінювання ваших навичок письма, усногомовлення, читання та слухання з англійськоїмови.