,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти-екологи ЧДТУ успішно захистили роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу
Понеділок, 01 квітня 2019 09:19

Студенти-екологи ЧДТУ успішно захистили роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу

Студенти-екологи ЧДТУ успішно захистили роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу
        20-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу  студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія».
      На конкурс було представлено понад 100 робіт з 69 вищих навчальних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації. До складу конкурсної комісії увійшов 41  вчений-еколог України, серед яких було 20 докторів наук та 21 кандидат наук відповідного профілю. 
       На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт згідно з п. 4.8 Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук конкурсна комісія визначила кращі наукові роботи, Галузевою конкурсною комісією допущено до участі у  ІІ турі 86 робіт, заслухано 63 студентські наукові роботи, серед яких була робота студентів екологів: магістра першого курсу Сергія Плесака (науковий керівник роботи доцент кафедри екології, к.х.н. Ящук Л.Б.) та студента 3-го курсу Олександра Глови (науковий керівник зав. кафедри загальної екології, педагогіки та психології к.б.н., доцент Чемерис І.А.), які були запрошені для захисту робіт у ПолНТУ ім. Юрія Кондратюка. 
      За результатами конкурсу Олександр Глова виборов  третє  місце  та отримав Диплом ІІІ ступеня, а Сергій Плесак отримав сертифікат учасника  ІІ туру Всеукраїнського конкурсу  студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія».
 
     Вітаємо Олександра і Сергія та їхніх керівників з перемогою і бажаємо творчої наснаги та успішного подолання нових наукових вершин!