,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся майстер-клас з успішного публічного виступу
П'ятниця, 29 березня 2019 11:33

У ЧДТУ відбувся майстер-клас з успішного публічного виступу

У ЧДТУ відбувся майстер-клас з успішного публічного виступу

     28 березня у межах Тижня сучасної філософії у Черкаському державному технологічному університеті пройшов майстер-клас з успішного публічного виступу, за ініціативи кафедри філософських і політичних наук.

     – Сьогодні ми поговоримо про те, яким чином позбавитися страху або хоча б трохи зменшити страх перед публічним виступом. Чому для вас ця тема важлива? Тому що ви обрали ту професію, яка вимагає постійної комунікації з іншими, і хто ж інший як не людина публічної сфери найчастіше змушений виступати перед аудиторією,  зазначила у вступному слові доктор філософських наук, професор Полтавського юридичного інституту Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого Світлана Куцепал.

     Протягом майстер-класу Світлана Вікторівна розповіла аудиторії про всі прояви дискомфорту під час виступу та продемонструвала дієві рецепти, які допоможуть кожному не боятися публічного виступу.

     – Зі страхом не потрібно боротися! Потрібно навчитися ним керувати–  наголосила Світлана Куцепал.

     Наприкінці заходу спікерка провела практична заняття з аудиторією, у якому взяли участь всі охочі та змістовно відповіла на запитання слухачів.