,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ провели ігри для молоді від Представництва ЄС
Середа, 27 березня 2019 11:22

У ЧДТУ провели ігри для молоді від Представництва ЄС

У ЧДТУ провели ігри для молоді від Представництва ЄС

26 березня у межах офіційного візиту делегації Представництва Європейського Союзу в Україні в Черкаському державному технологічному університеті відбулися ігри для молоді на Європейську тематику «Eurosession».

Щороку представництво Європейського Союзу в Україні проводить тур присвячений певній тематиці. Цьогоріч тур присвятили «Європейській культурі в Україні». Як зазначив координатор інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від представництва ЄС Станіслав Корольков: «Те, що нас різнить, насправді нас об’єднує».

Участь в іграх взяла учнівська та студентська молодь міста Черкас.

– Ви – те покоління, яке спроможне створити могутню державу. Отримуйте освіту, повертайтеся на батьківщину, в місто Черкаси, розбудовуйте нашу державу – все у ваших руках,  – наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Також до вітальних слів приєднались: заступник директора Департаменту  освіти та гуманітарної політики – Бакланова Марина Леонідівна, яка наголосила на необхідності залучення молоді до обговорень питань з проблематики євроінтеграційного вектору розвитку України. В свою чергу, завідувач кафедри фінансів ЧДТУ – Гончаренко Ірина Георгіївна, побажала учасникам заходу ставити перед собою цілі, йти впевнено до своєї мети, розвиватися, щоб бути достойним громадянином  своєї країни.

Учасники події завзято грали в «Зіпсований, виправлений телефон», «Alias», захоплено переглянули декілька цікавих та інформаційних відео, охоче спілкувалися в невимушеній атмосфері. Наприкінці заходу найактивніша молодь та гравці кожної команди отримали призи від Представництва Європейського Союзу.