,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ долучився до благочинної ініціативи на підтримку безпритульних котів
Четвер, 28 лютого 2019 14:41

ЧДТУ долучився до благочинної ініціативи на підтримку безпритульних котів

ЧДТУ долучився до благочинної ініціативи на підтримку безпритульних котів
    27 лютого, напередодні Всесвітнього дня котів, у черкаській книгарні «Буквиця» відбулася презентація серії незвичайних листівок, які створили студентки кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету.
    Милі котики на листівках із кумедними та зворушливими  написами, якими можна оригінально привітати друзів і коханих із Днем котів та з іншої нагоди, мають важливу місію: кошти від їх продажу у книгарні «Буквиця» підуть на лікування, харчування та пошук дому для безпритульних котиків. Унікальний проект «Котики люблять вас! Любіть котиків!» до Всесвітнього дня котів став спільною ініціативою Черкаського обласного благодійного фонду «Життя», Черкаського державного технологічного університету та  «Громадської спілки «Черкаси ІТ кластер».
    –  Черкаський державний технологічний університет охоче підтримав ідею допомогти врятувати життя тварин через листівки, сповнені позитиву. Студенти кафедри дизайну працювали не просто із ентузіазмом, а із захопленням, створивши не одну, а відразу кілька серій листівок, що нагадують ілюстрації до казок, які нам читали в дитинстві,  –  зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Щоразу, коли ми дізнаємося, що наші студенти проводять власні благодійні акції, включаються у допомогу і людям, і тваринам, ми розуміємо, що виховуємо не лише розумних, але й добрих, чуйних та відповідальних людей.
   Молоді талановиті дизайнери, студентки кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Ольга Поліщук, Валерія Столяренко, Надія Храброва разом із викладачами Оленою Храмовою-Барановою, Інною Яковець та Оленою Галицькою працювали над створенням листівок, вкладаючи у кожну мистецьку роботу частинку своєї душі.
      –  Ми сподіваємось, що ці милі листівки не лише порадують когось, як приємний і оригінальний подарунок – але й допоможуть знайти дім багатьом бездомним тваринам, –  переконана президент благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька. – Ми покладаємо велику надію на те, що черкащанам сподобаються ці справді унікальні листівки – і вже запланували випуск серії нових «котиків» - космічних та у стилі «ретро».