,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшла планова рейд-перевірка студентських гуртожитків
Четвер, 28 лютого 2019 11:47

У ЧДТУ пройшла планова рейд-перевірка студентських гуртожитків

У ЧДТУ пройшла планова рейд-перевірка студентських гуртожитків

27 лютого адміністрація Черкаського державного технологічного університету спільно зі Студентською радою вишу  відвідала всі чотири гуртожитки, де проживають студенти.

У кожному гуртожитку керівництво навчального закладу ретельно оглянуло умови проживання студентів, перевірило санітарні умови та дотримання техніки безпеки під час опалювального періоду.

За результатами рейду-перевірки гуртожитків у студвітальні гуртожитку №1 під головуванням проректора з гуманітарно-виховних питань Валентина Лазуренка проведено першу в цьому навчальному семестрі розширену нараду з питань сучасного стану та перспектив розвитку студентських гуртожитків університету за участю деканів та їх заступників з виховної роботи, голів студентських рад гуртожитків, комендантів, директора студмістечка, начальника Центру студентського розвитку та культурних програм, працівників господарських служб.

На нараді було взято до відома побажання молоді та обговорено шляхи вирішення нагальних питань, аби проживання у гуртожитках ЧДТУ було ще більш комфортним та сприятливим для ефективного навчання.