,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу у школах Черкащини
Понеділок, 25 лютого 2019 12:56

Науковці ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу у школах Черкащини

Науковці ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу у школах Черкащини
     22 лютого викладачі кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ Василь Осипенко, Юрій Юрченко та Олександр Батраченко відвідали школи с.Мошни та с.Будище Черкаської області з метою проведення  профорієнтаційної роботи  з учнями 9-11 класів. Науковці розповіли про  Черкаський державний технологічний університеті, про переваги навчання, зокрема за спеціальністю  133 «Галузеве машинобудування». До того ж, учні старших класів отримали запрошення на День відкритих дверей у ЧДТУ.
     Під час зустрічі школярі дізналися про конструкторське спрямування цієї спеціальності, про декілька напрямків працевлаштування за нею (конструювання обладнання машинобудівних і харчових виробництв, його експлуатація та продаж), про офіційні зв’язки кафедри з підприємствами та про наукові досягнення студентів і викладачів кафедри.
    23 лютого на День відкритих дверей ЧДТУ до навчального закладу завітали учні з села Будище. Завідувач кафедри  проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління, професор Василь Осипенко та доцент Олександр Батраченко провели школярам екскурсії по лабораторіях  кафедри, а також продемонстрували показові лабораторні роботи. Наприкінці зустрічі Василь Іванович ознайомив учнів з історією кафедри та університету і відповів на всі запинання, що стосуються навчання за спеціальністю  133 «Галузеве машинобудування».