,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ ознайомилися з роботою експертно-криміналістичного центру
Понеділок, 25 лютого 2019 12:26

Студенти ЧДТУ ознайомилися з роботою експертно-криміналістичного центру

Студенти ЧДТУ ознайомилися з роботою експертно-криміналістичного центру
     За сприяння ректора ЧДТУ Олега Григора та Директора Черкаського НДЕКЦ МВС України Василя Аксьонова студенти Черкаського державного технологічного університету спеціальності 081-Право мали можливість відвідати Черкаський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 
       Головний фахівець відділу організаційно-методичного забезпечення Леонід Сидоренко провів для студентів ґрунтовну, цікаву, пізнавальну екскурсію та познайомив їх з історією, структурою, особливостями роботи та керівництвом центру. 
   Студенти дізналися про структурну організацію центру та основні напрямки його роботи, зокрема: про відділ вибухових та пожежотехнічних досліджень, відділ досліджень матеріалів, речовин і виробів, відділ комп'ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень, відділ товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності, відділ автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів, відділ криміналістичних видів досліджень, відділ забезпечення діяльності центру, відділ досліджень у сфері інформаційних технологій, відділ судової експертизи, сектор біологічних досліджень та обліку. 
      Для молоді були проведені своєрідні майстер-класи із дактилоскопічної, балістичної, хімічної та ін. експертиз. Це є неоціненним практичних досвідом для майбутніх юристів. 
      Колектив ЧДТУ висловлює вдячність сприяння та організацію заходу колективу Черкаського НДЕКЦ МВС України в Черкаській області.