,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ стали учасниками Всеукраїнського форуму «Студентство – авангард державотворення»
Середа, 16 січня 2019 08:29

Студенти ЧДТУ стали учасниками Всеукраїнського форуму «Студентство – авангард державотворення»

Студенти ЧДТУ стали учасниками Всеукраїнського форуму «Студентство – авангард державотворення»
Наприкінці року студенти спеціальності «Політична філософія» Андрій Тіщенко, Денис Цюра, Володимир Устименко, Дмитро Шишкін та Володимир Півненко долучилися до роботи ІІІ Всеукраїнського студентського форуму «Студентство – авангард державотворення».
Протягом трьох днів учасники Форуму мали можливість не лише отримати теоретичні знання щодо державотворення, роботи органів місцевого самоврядування, органів державної влади, а й відчути себе у ролі управлінців, журналістів, державних службовців та інших стейкхолдерів, які впливають на розвиток національно-патріотичного виховання в Україні. Учасники навчались працювати в малих та великих групах над реалізацією спільної ідеї, здобувати навички вільного та свідомого громадянина, який знає свої права та ними користується, вміє налагоджувати діалог та співпрацювати із органами державної влади, місцевим самоврядування та громадськими об’єднаннями. 
Спікерами та модераторами форуму стали практики, які тривалий час уже працюють над формуванням свідомого громадянського суспільства.
Наприкінці події учасники напрацювали своє бачення розвитку національно-патріотичного виховання молоді в Україні.