,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентки ЧДТУ взяли участь у форумі «Громада, дружня до дітей та молоді»
Четвер, 10 січня 2019 10:18

Студентки ЧДТУ взяли участь у форумі «Громада, дружня до дітей та молоді»

Студентки ЧДТУ взяли участь у форумі «Громада, дружня до дітей та молоді»
У грудні в Києві пройшов форум для учасників проекту «Громада, дружня до дітей та молоді», у якому взяли участь першокурсниці спеціальності «Соціальне забезпечення» Черкаського державного технологічного університету Аліна Грібаньова та Олександра Квятковська
«Громада, дружня до дітей та молоді» –  це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес для розвитку добробуту дітей та молоді. Від створення, у 1996 році, до програми приєдналися понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах, і наразі ініціатива охоплює понад 30 мільйонів дітей. 
Під час форуму у Києві відзначили представників 11 міст та громад, які першими від України претендують на міжнародний статус Кандидата ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».
Учасники Молодіжної конференції «Громада, дружня до дітей та молоді» розробили та представили інформаційні кампанії з безпеки в інтернеті та політичної освіти в межах конкурсу інформаційних кампаній National Youth Council of Ukraine - NYCUkraine.
Молодь із Вінниці, Черкас, Кам'янець-Подільського, Умані, Львова, Маріуполя, Дружківки, Клесівської та Білозірської ОТГ, міст, що брали участь у проекті «Громада, дружня до дітей та молоді», обговорили, що саме вони можуть зробити в своїх громадах в межах адвокації прав молоді.
Зі свого боку представник DRA Roman Elsner презентував проект «Ми можемо більше», що направлений на підвищення рівня участі молоді у виборчому процесі та відповів на запитання про те, як саме зробити молодь громад активнішою.