,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ віншували ювілярку Наталію Фоміну
Вівторок, 18 грудня 2018 13:28

У ЧДТУ віншували ювілярку Наталію Фоміну

У ЧДТУ віншували ювілярку Наталію Фоміну

17 грудня в Черкаському державному технологічному університеті відбулося святково-урочисте спільне засідання кафедри хімічних технологій та водоочищення ЧДТУ і правління Черкаської обласної організації Всеукраїнської екологічної ліги з нагоди 70-ї річниці з дня народження старшого викладача, голови Черкаської обласної організації  Всеукраїнської екологічної ліги Наталії Фоміної.

Колеги, друзі, партнери, рідні, однодумці, колишні студенти завітали до навчального закладу, аби привітати з ювілеєм чарівну жінку, прекрасну людину, здібну організаторку, компетентну фахівчиню, енергійну активістку, яка внесла і продовжує вносити неоціненний внесок у становлення та розвиток Черкаського державного технологічного університету, розвиток екологічної свідомості регіону та всієї держави.

- Надзвичайно приємно, що в колективі Черкаського державного технологічного університету працюють енергійні активні люди, які працюють не тільки на користь нашого університету, а й на благо регіону та всієї держави, - зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор, висловив найщиріші побажання від імені численного колективу університету та вручив ювілярці Вітальну адресу, Почесну Грамоту ЧДТУ та розкішний букет квітів.

Визначна подія була сповнена безліччю  щирих слів, сердечних побажань, святкових подарунків,  гарячих спогадів, пісенних вітань, теплих обіймів та поцілунків.

Життєвий шлях Наталії Фоміної, багатий на здобутки, досягнення, втілені проекти та реалізовані ініціативи, професійні та особисті перемоги, безперечно, лише продовжуватиме збагачуватися в новому, щойно розпочатому десятиріччі.

 

Всі фото на Flickr