,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Керівник ТРК «Ільдана» обговорив зі студентами ЧДТУ перспективи співпраці
Понеділок, 17 грудня 2018 13:33

Керівник ТРК «Ільдана» обговорив зі студентами ЧДТУ перспективи співпраці

Керівник ТРК «Ільдана» обговорив зі студентами ЧДТУ перспективи співпраці

17 грудня на засідання Студентської ради Черкаського державного технологічного університету завітав керівник Черкаської телерадіокомпанії «Ільдана» Михайло Калініченко, аби обговорити з молоддю можливості перспективної співпраці.

- Мені б  хотілося, щоб студентське життя було на нашому каналі, щоб Черкаський державний технологічний університет мав таку цікаву рейтингову програму, де б продукувалися креативні, унікальні, свідомі ідеї студентів вашого вишу, звернувся до Студради ЧДТУ Михайло Калініченко. – Зі свого боку ми готові надати ефір та посприяти реалізації ваших ініціатив та ідей. Ми зробимо телеканал «Ільдана» глибинним та цікавим для всіх категорій населення.

Після виступу Михайла Михайловича голова Студентської ради ЧДТУ Віктор Гузенко відразу ініціював створення робочої групи та надав розпорядження прес-центру студради ЧДТУ опублікувати оголошення у всіх пабліках ЧДТУ, аби, як найшвидше, виявити всіх зацікавлених у роботі над молодіжною програмою студентів та, не гаючи часу, розпочати роботу.