,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Підтримаймо проект студента ЧДТУ «ГайдаFest-2019» на Громадському бюджеті
Вівторок, 06 листопада 2018 09:12

Підтримаймо проект студента ЧДТУ «ГайдаFest-2019» на Громадському бюджеті

Підтримаймо проект студента ЧДТУ «ГайдаFest-2019» на Громадському бюджеті

Сьогодні черкащани мають унікальну можливість нанести свою батьківщину на фестивальну мапу України. Відвідування фестивалів один із найперспективніших напрямків внутрішнього туризму, унікальна можливість ознайомити світ з нашим рідним містом таким зеленим, цікавим, музичним!

Студент 4 курсу факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ Денис Карабанов є автором проекту «Гайда Fest-2019», який наразі бере участь у конкурсі ініціатив «Громадський бюджет».

У межах фестивалю «Гайда Fest-2019» заплановано проведення спортивних змагань, зустрічей із літераторами і цікавими особистостями, екскурсії містом і, звісно ж, багато запальної музики та інших цікавинок. Бути чи не бути цьому вирішувати жителям міста.

Нагадаємо, що ідея «Громадського бюджету» виникла в Бразилії, як можливість для реалізації найцікавіших проектів розвитку міста, фінансування яких не закладається в місцевому бюджеті. Це дало поштовх для розвитку багатьох креативних ідей та задумів.

Голосування за найкращі проекти «Громадського бюджету» відбувається з 1 до 14 листопада і в ньому зможуть взяти участь всі містяни.

Чи буде Гайда Fest наступного літа залежить від тебе!

Станьмо невід'ємною частиною організації масштабного фестивалю у своєму місті та голосуймо за номер 36 «Гайда Fest-2019»!