,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу в школах регіону
Середа, 24 жовтня 2018 16:01

Представники ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу в школах регіону

Представники ЧДТУ проводять профорієнтаційну роботу в школах регіону
24 жовтня викладачі кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Олександр Батраченко та Юрій Юрченко провели профорієнтаційні заходи в загальноосвітніх школах Черкаського району. Науковці розповіли учням 9-11 класів сіл Руська Поляна, Дубіївка та Геронимівка про переваги навчання в Черкаському державному технологічному університеті, зокрема за спеціальністю  133 «Галузеве машинобудування».
Учні дізналися про конструкторське спрямування цієї спеціальності, про декілька напрямків працевлаштування за фахом (конструювання обладнання машинобудівних і харчових виробництв, його експлуатація та продаж), про офіційні зв’язки кафедри з підприємствами та про наукові досягнення студентів кафедри.
Викладачам у профорієнтаційній роботі допомагали студентки-магістранти Анна Шматкова та Яна Ягодченко. Студентки розповіли про успішний досвід проходження виробничої практики на харчовому підприємстві Німеччини та про позитивні враження від навчання в єдиному технічному виші Черкаської області.