,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Лінгвісти-першокурсники ЧДТУ демонстрували фонетичні здібності
Середа, 24 жовтня 2018 14:35

Лінгвісти-першокурсники ЧДТУ демонстрували фонетичні здібності

Лінгвісти-першокурсники ЧДТУ демонстрували фонетичні здібності

 

24 жовтня вже традиційно на фонетичний звіт першокурсників факультету гуманітарних технологій завітали викладачі, студенти, гості, друзі та батьки.

У кожному навчальному закладі, на кожному факультеті, чи на кафедрі є свої особливі традиції. У Черкаському державному технологічному університеті склалася добра традиція – фонетичний звіт першокурсників, які вивчають іноземні мови, – зазначив у вітальному слові проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко. – Фонетичний звіт – це чудова нагода продемонструвати свої знання, вміння і навички на широкий загал та пройти урочисту посвяту до дружної родини нашого університету.

З вітальними словами звернулися до студентської аудиторії і завідувач кафедри прикладної лінгвістики Анна Лещенко та завідувач кафедри романо-германської філології і перекладу Зоя Кучер.

Під час лінгвістичної події першокурсники демонстрували не лише свої фонетичні здібності, а й мистецькі таланти. Усі презентації та творчі номери студенти виконували виключно англійською та німецькою мовами. Глядачі отримали задоволення від запальних пісень, веселих номерів про студентське життя та, звичайно, від мелодійного звучання романо-германських мов.

Після цікавого творчого креативного виступу двох груп факультету гуманітарних технологій першокурсники отримали цінні поради від своїх старших колег, у яких старшокурсники радили не втрачати жодного шансу, що дає навчання у Черкаському державному технологічному університеті, вірити в себе та вірити в дива.

Традиційно, першокурсники склали урочисту присягу студента та стали повноправними членами великої, дружної  родини Черкаського державного технологічного університету.

 

Всі фотографії на Flickr