,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Представники ЧДТУ взяли участь у напівмарафоні від Нової Пошти
Понеділок, 22 жовтня 2018 15:11

Представники ЧДТУ взяли участь у напівмарафоні від Нової Пошти

Представники ЧДТУ взяли участь у напівмарафоні від Нової Пошти

У неділю 14 жовтня 2018 року вже втретє у Черкасах відбувся напівмарафон «Нова Пошта» New Run. Випробувати свої сили на різних дистанціях зголосилися понад півтори тисячі бігунів з усієї України.

Учасники заходу мали нагоду взяти участь у напівмарафонній дистанції 21 км, пробігти 10, або 3 км, чи позмагатися в естафеті 3×5км+1×6,1км.

Успішно випробували свої сили у забігах і науковці Черкаського державного технологічного університету: заступник декана факультету інформаційних технологій і систем Костянтин Долецький, блискуче подолавши відстань у 10 кілометрів, та старший викладач кафедри міжнародної економіки та бізнесу факультету економіки та управління Марина Лещенко, вдало впоравшись із трикілометровою дистанцією.

А студент групи ПЗ-174 факультету інформаційних технологій і систем Омельченко Богдан разом з багатьма прихильниками бігу центральними вулицями міста успішно подолав основну дистанцію 21.0975 км за 02:06:33,61 год.

Учасники спортивної події отримали медалі і подарунки від організаторів «Нова пошта Гран-Прі» та насолодилися біговими кілометрами в атмосфері теплого осіннього міста.

Для успішного проведення напівмарафону від Нової пошти у Черкасах чималих зусиль прикладали волонтери. Серед понад ста волонтерів сумлінно виконували свої обов’язки і студенти спеціальності «Соціальне забезпечення» ЧДТУ, без яких у місті не проходить жоден захід соціального спрямування.