,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти та викладачі ЧДТУ долучилися до всеукраїнської акції «Хода за свободу»
П'ятниця, 19 жовтня 2018 11:42

Студенти та викладачі ЧДТУ долучилися до всеукраїнської акції «Хода за свободу»

Студенти та викладачі ЧДТУ долучилися до всеукраїнської акції  «Хода за свободу»

18 жовтня викладачі та студенти всіх факультетів Черкаського державного технологічного університету долучилися до всеукраїнської вуличної акції Walk For Freedom / «Хода за свободу», приуроченої до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Мета ходи –  надати інформаціюмістянампро те, як запобігти торгівлі людьми й що робити, якщо опинився в скрутній ситуації.Колона учасників сформувалася на Соборній площі і пройшла центром міста. Студенти спеціальності «Соціальне забезпечення» ЧДТУ взяли участь у заході як волонтери. Під час акції черкасцям роздавали інформаційні брошури, як вберегти себе і своїх рідних від трудового рабства.

У Черкасах «Хода за свободу» відбулася за підтримки Міністерства соціальної політики України, Представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, Благодійної організація «Від серця до серця».