,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся V ювілейний Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника - 2018»
П'ятниця, 12 жовтня 2018 10:47

У ЧДТУ відбувся V ювілейний Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника - 2018»

У ЧДТУ відбувся V ювілейний Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника - 2018»

Беззаперечно, найкраще, що може бути в житті людини – це жити та творити під мирним безхмарним небом. Відтак,  V ювілейний Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника – 2018» символічно присвячений до Дня Захисника України, Дня козацтва та Свята Покрови.

Традиційний  «Дебют першокурсника», започаткований п’ять років тому Центром студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ  – це свято творчості, це десятки і сотні справжніх студентів-зірочок своєї Альма-матер, які, зробивши перші кроки на сцені Черкаського державного технологічного університету,  згодом впевнено заявили про себе на  університетських, обласних та Всеукраїнських мистецьких фестивалях та конкурсах. До того ж, «Дебют першокурсника» це нові друзі, творча атмосфера репетицій, можливість самовираження кожного учасників.

Під час святкової концертної програми свої таланти демонстрували не лише першокурсники, а й студенти, які вже здобули творче визнання не лише у рідному навчальному закладі, а й за його межами. Так, наприклад, з пісенними дарунками перед аудиторією виступили: неодноразова переможниця обласних, Всеукраїнських та Міжнародних пісенних конкурсів, студентка факультету гуманітарних технологій Віта Панова; фіналістка Обласного відбору Всеукраїнського фестивалю «Червона рута», студентка факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування  і дизайну Анна Небесна; студенти Навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами Лі Чао та Чан Юй із Китайської народної республіки, студент 3 курсу Факультету економіки та управління  Крістіан Волощенко; учасниця минулорічного фестивалю, студентка факультету харчових технологій та сфери обслуговування Каріна Хиря; неодноразовий учасник та володар Гран-Прі Міжнародного студентського конкурсу «Барви Осені», студент  Факультету інформаційних технологій і систем Дмитро Панов.  

Однією з неофіційних традицій фестивалю «Дебют першокурсника» стало   об'єднання творчих зусиль студентів різних факультетів задля його величності Мистецтва. Відтак, сьогодні глядачі мали змогу насолодитися вокальними і хореографічними номерами талановитої молоді.  

Не лише танцювальними та вокальними талантами тішили аудиторію студенти університету – під час концертної програми у майстерному виконанні звучала поезія та проза.

Після всіх неймовірно талановитих виступів, відбулося урочисте нагородження учасників  загальноуніверситетського фестивалю «Дебют першокурсника – 2018»  Подяками ЧДТУ за активну участь в V Фестивалі студентської творчості  «Дебют першокурсника ЧДТУ – 2018» та з нагоди ІІІ університетського свята «Козаків славні сини», присвяченому  Дню Захисника України та Дню українського козацтва.

Крім цього, приємні солодкі сюрпризи для учасників фестивалю  та найактивнішої групи підтримки стали смачні торти від Профспілкового комітету ЧДТУ на чолі з Наталією Гончаровою.

Варто зазначити, що у розпалі концертної програми директор національної дисконт-мережі «Файне місто» Валентин Марковський подарував студентам та викладачам ЧДТУ можливість безкоштовного користування дисконт-картками «Файного міста» протягом року.

Також, від імені ректорату ЧДТУ та студентів  Подяки ЧДТУ отримали працівники Центру студентського розвитку та культурних програм, без чиєї  участі та допомоги  в університеті не відбувається жодне свято.

Всі фотографії на Flickr