,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ взяли участь в англомовній екскурсії середмістям Черкас
Понеділок, 01 жовтня 2018 12:17

Студенти ЧДТУ взяли участь в англомовній екскурсії середмістям Черкас

Студенти ЧДТУ взяли участь в англомовній екскурсії середмістям Черкас

 

28 вересня у Черкасах стартував новий формат екскурсій від Промолоді - Free Walking Tours Cherkasy англійською. За ініціативи кафедри іноземних мов Черкаського державного технологічного університету першокурсники групи СЗ 1810 спеціальності «соціальне забезпечення» долучилися до англомовної екскурсії Cherkasy Center Walk  з волонтеркою Анастасією Пишною, яка рік прожила у Сполучених Штатах Америки.

 

«Прогулянка центром Черкас» це екскурсія, під час якої можна не тільки розважитися, а й почути цікаві історії про визначні пам'ятки, що розташовані у середмісті Черкас, запевняє гід-волонтерка Анастасія Пишна.  Це чудова можливість поринути в атмосферу старих міських вулиць.

 

Відтак, студенти поєднали знайомство з історією та архітектурою Черкас та вивчення англійської мови. Молодь мала нагоду невимушено спілкуватися іноземною мовою, слухати захопливі історії про розвиток міста, видатних діячів, історичні будівлі та архітектурні пам’ятки Черкас від зародження до сьогодення. Поєднання двох необхідних прогресивному містянину речей: знання про своє місто і навички англомовного спілкування  – це важливий етап саморозвитку та вагомий крок до розвитку рідного міста.