,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує взяти участь у квесті від представництва ООН в Україні
П'ятниця, 14 вересня 2018 11:16

ЧДТУ запрошує взяти участь у квесті від представництва ООН в Україні

ЧДТУ запрошує взяти участь у квесті від представництва ООН в Україні
Інформаційний Центр Європейського Союзу  Черкаського державного технологічного університету повідомляє, що на День міста – 15 вересня 2018 року, команда Представництва ООН в Україні влаштує квест «Цілі сталого розвитку», а співорганізатором змагання виступає Черкаський державний технологічний університет. 
Проект «City Day Quest»  присвячений 70-річчю Декларації прав людини, і квести цього року проводяться  в 25 містах України.
Учасникам потрібно пройти 17 локацій, на кожній з яких буде запропоновано вирішити цікаве завдання стосовно тієї чи іншої Цілі. Зокрема, це подолання бідності, якісна освіта, чиста вода, гендерна рівність, глобальне партнерство.
Для того, щоб взяти участь  необхідно прийти з друзями, рідними та знайомими  з 12-ої години на Мистецький простір на Хрещатику (на розі вулиць Героїв Небесної сотні та Хрещатик) та зареєструвати свої команди (від 2 до 5 осіб) безпосередньо на локації. 
Кожен учасник отримає подарунок від ООН в залежності від кількості виконаних його командою завдань. Вік учасників не обмежений, цікаво буде всім! 
Мета – інтерактивне ознайомлення громадян з Цілями сталого розвитку – ключовими  напрямками розвитку суспільства, яких сьогодні дотримуються всі країни світу. 
Коли? 15 вересня 2018 року, з  12:00
Де? м. Черкаси, Мистецький простір на Хрещатику (на розі вулиць Героїв Небесної сотні та Хрещатик).
Реєстрація: команди від 2 до 5 осіб реєструються перед проходженням квесту безпосередньо на місці проведення. Кожен учасник отримає подарунок від ООН в залежності від кількості виконанних його командою завдань. 
 
Довідково: 
Цілі сталого розвитку (ЦСР), яких на сьогодні дотримуються всі країни світу, встановлюють власні показники розвитку і включають 17 цілей і 169 конкретних завдань. Перелік ЦСР був офіційно затверджений на засіданнях Генеральної Асамблеї ООН в кінці вересня 2015 року.