,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 8 вересня – День фізичної культури і спорту
П'ятниця, 07 вересня 2018 14:20

8 вересня – День фізичної культури і спорту

8 вересня – День фізичної культури  і спорту

Щиро вітаємо з  Днем фізичної культури  і спорту викладацький склад кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Черкаського державного університету, а також викладачів, співробітників і студентів, спортсменів, тренерів, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху.

Вагомі спортивні досягнення Черкаського державного технологічного університету – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту на Черкащині, а головне – це добрий приклад для спортсменів-першокурсників, які приймають естафету з рук майстрів.

Черкаський державний технологічний університет два роки поспіль виборює першість у змаганнях за програмою ІІ Спортивних ігор Черкаської області  та ХV Універсіади Черкаської області серед вищих закладів освіти типу: академії, університети, інститути.

За результатами виступів у 2018 році вперше в історії нашого вишу І місце в змаганнях з баскетболу 3х3 за програмою ХVІ Універсіади серед команд ВЗО типу академії, інститути, університети посіли як жіноча,  так і чоловіча команди університету. У змаганнях з баскетболу 5х5 Студентської баскетбольної ліги чоловіча команда посіла ІІ місце. Крім того, чоловіча баскетбольна збірна університету виборола І місце у відкритому чемпіонаті міста Золотоноші з баскетболу та ІІІ місце у відкритому чемпіонаті міста Черкаси з баскетболу (Аматорська ліга).

Цьогоріч студентська команда з шахів виборола золоті нагороди у ХVІ Універсіаді Черкаської області серед ВЗО, а чоловіча футбольна команда посіла ІІІ місце.

У цьому є велика заслуга викладачів кафедри фізичного виховання та здоров'я людини і тренерів,  які готують команди до змагань.

У цей святковий день щиро бажаємо усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!