,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В родині ЧДТУ відбулося інтерактивне знайомство
П'ятниця, 07 вересня 2018 09:33

В родині ЧДТУ відбулося інтерактивне знайомство

В родині ЧДТУ відбулося інтерактивне знайомство

1 вересня знайомство першокурсників Черкаського державного технологічного університету один з одним та з навчальним закладом відбулося у неформальній, родинній обстановці. А все тому, що студенти, викладачі, гості та колектив ЧДТУ підготували для тих, хто приєднався до родини навчального закладу, різноманітні  пізнавально-розважальні заходи: майстер-класи, вікторини з призами, виставки, інтелектуальні ігри, цікаві дослідження, корисні тренінги та квести.

Крім того, всі присутні мали нагоду побачити на Площі Знань ЧДТУ 3D – принтер, який створює пластмасові вироби; стати свідками розробки мобільного робота; відчути себе художником та створити картину; відвідати виставку діючих макетів будівель; подолати «Філософський перевал», самому провести вражаючі дослідження та переконатися у силі науки та сучасних досягнень.

Цього дня для всіх шанувальників історії в університеті працювали музеї: Музей історії ЧДТУ та унікальний Музей історії радіотехніки імені професора Юрія Петровича Кунченка, в експозиції якого представлено раритетні експонати, зокрема: перша радіолампа, створена в 1918 році; батарейний радіоприймач для сільської місцевості БІ-234, зразка 1934 року; радіостанції часів Другої світової війни та інше.

Для тих юнаків та дівчат,  для яких спорт та здоровий спосіб життя є життєвим кредо, досвідчені тренери, які працюють у навчальному закладі, надали  повну інформацію про спортивні секції університету та режим їх роботи.

Також у цей день першокурсники познайомилися із професорсько-викладацьким складом університету, деканами, кураторами груп, викладачами та Студентською радою ЧДТУ.

Відтак, не має жодного сумніву, що на нових студентів Черкаського державного технологічного університету чекає насичене студентське життя, плідне навчання, а також цікаві заходи, концерти, вечірки, зустрічі з відомими й успішними особистостями та багато приємних вражень і яскравих емоцій.