,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Оновлений спортивний зал, нове обладнання – в ЧДТУ керівництво проінспектувало готовність спорткомплексу вишу до занять
Четвер, 06 вересня 2018 15:48

Оновлений спортивний зал, нове обладнання – в ЧДТУ керівництво проінспектувало готовність спорткомплексу вишу до занять

Оновлений спортивний зал, нове обладнання – в ЧДТУ керівництво проінспектувало готовність спорткомплексу вишу до занять
6 вересня адміністрація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором завітала до спортивного комплексу ЧДТУ, аби на власні очі пересвідчитися у його готовності до нового навчального року.
Спортивний зал, в якому проходять не лише університетські, а й міські та обласні спортивні заходи, вразив відвідувачів своїм виглядом.
-    Ремонт спортивного комплексу Черкаського державного технологічного університету зроблений своїми силами, нашою бригадою працівників. Це був довгий та клопіткий процес, але до початку навчального року ми все встигли, - наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.
Завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я людини ЧДТУ Василь Загородній розповів про процес косметичного ремонту. Крім того, для студентів облаштували зручні роздягальні, душові кімнати, тренажерну залу, залу для занять художньою гімнастикою на спортивний майданчик з тренажерами на подвір'ї.
-    Сьогодні студенти ЧДТУ повністю забезпечені спортивним інвентарем та всім необхідним для занять різними видами спорту,  - зазначив Василь Загородній.
Адміністрація вишу впевнена, що завдяки оновленому спортивному комплексу та гідним умовам для тренувань спортсмени Черкаського державного технологічного університету здобудуть ще більше перемог, нагород та спортивних досягнень.